de l’hort a la cuina, i de la cuina al rebost. Tomàtigues en conserva

Aquest estiu ha sigut massa!!!

Tomatigueres Raff i d’ensalada, en varem sembrar unes 10 de cada casta i després de molt pensar-ho vaig decidir no aplicar-hi cap mesura preventiva pel mildiu, és a dir, no les varem sulfatar, ens varem arriscar i de moment ens ha sortit bé.  Des de mitjans juny que recollim tomàtigues i encara en queden unes quantes.

El resultat són molts de quilos de tomàtigues que hem pogut disfrutar tant nosaltres com els nostres pares, amics, coneguts….

Fins i tot ens varem dedicar tot un dissabte a fer tomàtigues empotades.

El resultat!!!! uns 40 pots de conserva de tomàtiga!!!

Anuncis

Una resposta to “de l’hort a la cuina, i de la cuina al rebost. Tomàtigues en conserva”

  1. Ai, això és massa!!! la feinada que hem fet però tenir un expert en noves tecnologies!!!!! tenim reportatges de tot!!!! gràcies patufet!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: