Directori Ecològic de les illes

Fa uns dies que estic cercant plàntules, per poder contínuar amb l’hort, però se m’ha presentat una dificultat inesperada. Molts dels establiments que tenien plàntules, només ho fan per la temporada de Primavera-Estiu, cosa que ha provocat que tengui dificultats per trobar la materia prima.

He intentat sembrar llavors però, de moment no estic obtenint els resultats esperats. De llavors he sembrat lletugues, espinacs, pastanagues, porros, cols lombardes. En un principi pareix que surten bé, però després d’un dies, desapareixen les petites fulles que havien començat a sortir. I avui matí m’he adonat que per ventura un dels culpables podrien ser els caragols i llimacs.

Degut a aquesta dificultat per obtenir plàntules a partir de llavors m’ha provocat una certa necessitat urgent de trobar qualque lloc on poder comprar plàntules. I després d’anar pels meus establiments habituals i no obtenir-ne res, he començat una recerca per la xarxa i aquí és on he trobat de unes quantes pàgines web molt interessants.

  • Directori Ecològic de la CAIB, del CBPAE (Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica)

Podreu trobar informació dels llocs que venen tots tipus de productes i recursos ecològics (planters, mel, carn, embutits, fruita,….)

A la seva web informen de les plàntules que ofereixen aquella setmana. Està actualitzat semanalment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: