Festes dels Trepitjadors, Sa Vermada 2009 (I)

Aquest cap de setmana (19 i 20 de setembre) varem celebrar a Binissalem la desena Festa dels Trepitjadors de Sa Vermada. Ja fa 10 anys!!! Ja fa 10 anys que a partir de les 8 del matí del mateix dissabte els Joves Des Trui (pels amics JoDeTe) es posen a treballar, a montar, a preparar tota la festa d’aquest dia. Puc dir, que tenc la sort de poder-hi anar cada any a ajudar, no form part d’aquesta associació però si que els ajuda sempre que puc i lo millor de tot és que qualsevol pot ajudar a que aquesta festa sigui possible.

Aquest any hi varen assistir 1750 trepitjadors. Ja ho podeu imaginar, 1750 persones vestides de blanc a la plaça del poble de Binissalem.  Montar les taules, cadires per 1700. Preparar una paella per 1700!!! Bé, no fou una paella per 1700 foren 3 paelles més petites.

Només puc dir que tenim sort, molta sort de tenir aquestes 50 persones (on no m’hi incloc) o més que s’encarreguen de que aquesta festa sigui possible.

Esperem que perduri per molts d’anys i que els nostres fills la puguin disfrutar!!!

Aquesta és una carta que m’ha arribat anònimament i que ha escrit un Binissalemer. Ens convida a pensar i reflexionar.

CARTA OBERTA AL POBLE, DINAR TREPITJADORS

Aquest any ha estat el X aniversari del dinar de trepitjadors,una festa organitzada per els joves des trui,

Des d’aquí vull aprofitar fer una mensio especial en aquests joves que possen es seu temps i hores de feina al servici del poble desinteresadament,i lo que reben a canvi es molt poc per tota sa feina que fan,quan dic lo que reben me referesc a que encara hi ha gent que ve amb exigencis,critiques que no son constuctives,gent poc solidari(retirar cada un es seu plat, post i cubert, comprar un ticket i agafar dos plats,no comprar ticket i ocupar una cadira …) i despres si cualcu no te lloc sa cupa per aquests joves.He sentit veus que diuen que aquests joves ja estan cansats de sempre rebre ells i que els altres sa possin ses medalles,aquests joves ho fan per un sevici al poble i el qui pensi el contrari que si afiqui i despres fassi comptes. Sa reflexio que trec es que aquesta festa la haura de agafar s´ajuntament, o sa perdra o s´hauren de possar mesures, com ,cada persona que dugui cadira, taula i cuberts, es que no vagi vestit aixi com toca no entra a sa festa o es qui no sa comporti, ses forses publiques el sen duguin, arribar en aquests extrems es lo que hem de valorar, si val la pena o no, estar a ses nostres mans.Per acabar vull donar anims i gracis als JDT i sobretot demanar disculpes per es comportement que tenim.

Firma: un binissalamer agraït

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: