Excursió de Pollença a Ternelles

El passat 11 de juny vàrem anar d’excursió per la part nord de la serra de Tramuntana. Varèm caminar uns 7 quilometres i els nostres peus ens vàren dur de Pollença fins el castell de Ternelles.

Aquesta excursió va ser diferents de les altres que hem anant fent aquests darrers anys, ja que en Martí mos va acompanyar durant tota l’excursió.  Amb 5 mesets es va portar com un campió i no va remugar gaire.

Va ser una excursió complicada sobretot per la meteorologia, feia fred i calor i molt de vent. Quan feia calor, en Martí i el seu portador acabaven ben xops. I quan feia fred, hi havia perill d’agafar un bon costipat…

Finalment i després de fer una parell d’aturades tècniques per omplir el diposit, canviar vestimenta i inflar rodes vàrem arribar (més o manco) al destí final.

No va faltar a l’excursió  un paraigües, roba de recanvi, crema solar protecció 50, un bon portabebes (marsupi), berenar i dinar, i una bona xerrada…

Més o manco l’excursió va tenir una durada d’unes 5 hores i varem quedar (al manco jo) ben cansats. Sort que vaig tenir un bon ajudant que va dur en Martí una bona estona.

Aquí teniu un petit recull d’imatges de l’experiencia…

Vodpod videos no longer available.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: